Rólunk

Miért mi vagyunk a BEST BAGEL BASILICA?
  • Mert a legfinomabb Bagelt sütjük, melyet kézművesen kézzel készítünk Nektek, ízfokozók, tartósítószerek és mesterséges színezékektől mentesen.
  • Mert a legjobb alapanyagokat használjuk fel a Bagelek elkészítéséhez, ezzel is odafigyelve arra, hogy a lehető legkisebb Ökológiai lábnyomot hagyjuk a környezetünkben
  • Mert Budapest legszebb részén helyezkedünk el, közvetlen panorámát nyújtva teraszunkról a Szent István Bazilikára
  • Mert a Bageleken kívül a legfinomabb kávéval, frissítőkkel és kézműves édes péksüteményekkel is várunk Titeket
Mindig frissen sütjük Nektek Budapest legjobb bagelét a város szívében a Bazilika mellett, a Zrínyi utcában. Egyszerű, természetes összetevőket használunk, és semmiképpen sem adunk hozzá semmit, amit nem tudunk kiejteni, tehát nincs benne tartósítószer, színezék, ízfokozó. Fontos megemlítenünk, hogy minden kézműves bagelünk vegán, tehát a főzés és a sütés során semmilyen állati eredetű segédanyagot sem használunk fel.

A klasszikus bageljeinken kívül saját signiture bagelekkel és szezonális táblás ajánlatokkal is várunk Titeket. Szendvicseink között számos tejmentes és vegán opciót, vegán sajtkrémes variációt is találtok. Igyekszünk a legjobb minőségű, lehetőleg hazai alapanyagokból dolgozni, ezzel is támogatva a hazai termelőket.

Budapest legjobb bagele a Best Bagel Basilica nem lenne teljes egy frissen főzött kávé nélkül. A kávébab keverékünk Dél-Amerikából származik, melyet Budapest szívében pörkölnek meg.
A trópusi arabica és a lágy robusta kávé ötvözete egy összetéveszthetetlen ízvilággal, jól megkomponált összhangban varázsolja el a kedves vendégeinket.

Aki a kávén kívül egyéb frissítőkre vágyik az válogathat házi limonádéink, vagy a szuper egészséges hidegen préselt gyümölcsleveink közül.

Ha a bagel, a kávé és a frissítők mellé még egy kis édességre is vágynál, van néhány helyi budapesti finomságunk is. A legjobb péksütemények közül választhatsz.

Ha Budapestre látogatsz, vagy itt élsz mindenképpen kóstold meg a New York-i emberek egyik kedvenc ételét Budapest legjobb Bagelét a Best Bagel Basilicaban.

Páratlan budapesti panoráma a Szent István Bazilika szomszédságában egy finom bagellel, kávéval és frissítővel a legjobb.

Sok Szeretettel Vár Titeket a Best Bagel Csapata a Zrínyi utca 16. szám alatt!